Hallo!

Mijn naam is Anouck. Filmmaker en fotograaf. Ik hou enorm van reizen, avontuur en de wereld ontdekken, maar tegelijkertijd ben ik ook een enorme huismus en kan ik uren op de bank zitten samen met mijn kat en Netflix. Of ik nu aan de andere kant van de wereld ben, in mijn eigen stad of op de bank. Het liefst leg ik alles om me heen vast op foto of film.

Naast mijn liefde voor reizen heb ik een enorme liefde voor alles wat groen is. Als ik in een nieuwe stad ben ga ik op zoek naar mooie botanische tuinen of parken. Natuur wekt een flinke dosis inspiratie bij me op en dit zie je dan ook vaak terug in mijn werk.

Werkwijze

Uniek

Geen enkele video of fotoserie is het zelfde, omdat geen enkele bruiloft, evenement of persoon het zelfde is. In mijn video’s en foto's vertel ik jouw verhaal met aandacht voor elk detail.

Persoonlijk

Voor ik aan de slag ga met een video maak ik graag kennis met je. Ik vind persoonlijk contact ontzettend belangrijk omdat ik hierdoor ervoor kan zorgen dat ik mijn werk helemaal op jouw wensen kan afstemmen.

Sfeervol

Door beeld en geluid op elkaar af te stemmen ontstaan er sfeervolle beelden die het gevoel van jouw bruiloft of evenement kunnen overbrengen.

TROUWFILMS

 
Met mijn trouwfilms leg ik jullie mooiste dag vast in een sfeervolle film. Mooie cinematische beelden van de locatie, van alle aanwezige famille en vrienden en van jullie: het bruidspaar. Niet alleen beeld is belangrijk, maar ook audio. Ik gebruik een combinatie van gesproken woorden die ik op de dag zelf opneem en rechtenvrije achtergrond muziek.  
 
Voor ik aan de slag ga met een video maak ik eerst graag kennis met jullie. Dit kan telefonisch, maar het liefst in real life met een kop thee. Tijdens dit kennismakingsgesprek vertel ik jullie iets meer over mijn werkwijze en bespreken we al jullie plannen voor de bruiloft. Zo kan ik ervoor zorgen dat de video perfect aan zal sluiten op al jullie wensen. 
 
Op de dag zelf probeer ik zoveel mogelijk op de achtergrond te blijven. Je zult soms niet doorhebben dat ik er ben, maar tijdens alle belangrijke momenten sta ik op de juiste plek. 
 

SFEERFILMS

 
Naast trouwfilms film ik ook graag (kleinschalige) evenementen, een promo of een bedrijfsfilm. In een sfeerfilm focus ik op het gevoel en/of de boodschap van jouw evenement of bedrijf. 
 
Door mijn achtergrond in Trend Research & Concept Creation in Lifestyle kan ik op verschillende fronten meedenken over de uitwerking van een video. 
 

VIDEOPORTRET

 
Als zelfstandig ondernemer weet ik hoe belangrijk personal branding is. Een goede naam, een goed logo en een mooie huisstijl presenteren je bedrijf, maar als zelfstandige is het ook belangrijk om jezelf als persoon te presenteren. Klanten vinden het vaak fijn om het gezicht achter een bedrijf te zien, en hoe kun je dat beter doen dan in de vorm van een portretvideo?
 
Ben je bijvoorbeeld net afgestudeerd en wil je jezelf en je kwaliteiten aan de bedrijfswereld laten zien? Misschien ben je juist al lang ondernemer en wil je je bedrijf een extra boost geven? Of wil je iemand gewoon er van overtuigen hoe leuk je bent, dan is een videoportret wat je zoekt. 
 
Voor dat we gaan filmen ga ik samen met jou brainstormen over welke kwaliteiten jij van jezelf in de portretvideo wil laten terugkomen. Wie ben jij, waar word je blij van en waar ben je goed in? Wat is jouw visie en wat is jouw missie? Krijg je het nu warm en weet je deze vragen niet te beantwoorden? Geen paniek! Samen gaan we dit ontdekken. Wie wil jij laten zien aan de wereld? 
 
Ps. Geen zelfstandig ondernemer maar wil je toch graag een videoportret van jezelf of van iemand anders? Ik denk graag mee met je over een video die bij je past.
Stuur een mailtje naar anouckplume@gmail.com
 

FOTOGRAFIE?

 
De nadruk in mijn werk ligt op film, maar daarnaast fotografeer ik ook graag.
Kleinschalige evenementen, portretten of iets anders?
Informeer naar de mogelijkheden!