FAQ Webshop

Anouck Plume / FAQ Webshop

Kan ik een op maat gemaakte maanslinger bestellen?
Helaas kun je momenteel alleen de items kopen die in de webshop staan. Wellicht zal in de toekomst de optie voor maanslingers op maat worden toegevoegd aan de shop.

Welke betaalopties zijn er?
Momenteel is het (helaas) alleen mogelijk om via een directe bankoverschrijving te betalen of via een Tikkie. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een bevestigingsmail met betaalinstructies. Liever via een Tikkie betalen? Geef dit aan in het opmerkingenvenster bij het plaatsen van je bestelling. Na het plaatsen van je bestelling krijg je een mail met een betaallink.

Welke verzendopties zijn er?
Na het plaatsen van je bestelling duurt het zo’n 2 tot 5 werkdagen voordat je pakketje op de post gaat. Je bestelling wordt verstuurd als een brievenbuspakketje. De standaard verzendkosten zijn 4 euro. Je ontvangt via een mail de Track & Trace code waarmee je je pakketje kunt volgen. 

Mijn bestelling is nog steeds niet aangekomen, wat nu?
Is je bestelling langer dan drie weken onderweg? Geen zorgen, stuur me een email naar anouckplume@gmail.com en we zoeken samen naar een oplossing!

Handwerk
Alle producten die te koop zijn in deze webshop zijn handgemaakt en zijn uniek. Hoewel ieder product met veel aandacht en liefde word gemaakt kunnen er altijd oneffenheden voorkomen. Het materiaal waarmee ik werk is erg kwetsbaar, behandel het dus met veel voorzichtigheid!

Privacy
Door de koper verstrekte persoonlijke gegevens zullen nooit aan andere partijen worden verstrekt.

Alle bestellingen zijn definitief en Anouck Plume neemt geen retourzendingen aan, check alsjeblieft je winkelmandje goed voordat je een bestelling plaatst! Ging er iets mis tijdens het bestellen? Neem dan contact met me op.