Blog

Anouck Plume / sponsored  / Slapen in de jungle met Simba

Slapen in de jungle met Simba

img_6276dubbelklein

In the jungle, the mighty jungle
The lion sleeps tonight
Near the jungle, the quiet jungle
The lion sleeps tonight

Zat dit liedje ook direct in je hoofd bij het lezen van de titel? Hoewel Simba een belangrijke rol speelt in dit artikel, ga ik het met jullie over een andere Simba hebben dan die van de Lion-King. Ik neem jullie mee mijn jungle slaapkamer in om jullie voor te stellen aan het Simba matras.

img_6272kleinimg_6270dubbklein

Ongeveer een week voordat ik dit matras kreeg, sliep ik samen met mijn vriendje in een leuke B&B in de buurt. De B&B had een prachtig luxe kamer met een heerlijk bed. Een bed met traagschuim! Kon ik meteen het gevoel testen van zo’n traagschuim matras nog voordat ik mijn eigen matras kreeg opgestuurd. Mijn vriend is erg lang en krijgt snel last van zijn rug als hij in een verkeerde houding ligt. Toen hij ’s ochtends half stijf en niet helemaal blij wakker werd brak het angstzweet me uit. Wat nou als hij dat nieuwe matras straks ook niks vind, paniek!

Toen eenmaal het Simba pakketje werd bezorgd (Ja, het matras kwam écht via de post) kon ik niet wachten om die avond naar bed te gaan. Ik houd van slapen (wie niet?), maar die avond had ik er nog meer zin in. Toen ik ’s ochtends wakker werd had ik meer moeite dan ooit om op te staan, het matras lag zoooo lekker! Een tikje nerveus keek ik de kant van mijn vriend op, maar hoera! zijn eerste indruk was ook goed, hij had heerlijk geslapen.

Het fijne aan het Simba matras is dat het niet alleen maar uit traagschuim bestaat, maar is opgebouwd uit verschillende lagen waardoor het niet te zacht, maar ook niet te hard is. De combinatie van het traagschuim en de pocketveren is de kracht van Simba. Alle veren zijn individueel verpakt en kunnen afzonderlijk van elkaar bewegen zodat het matras zich goed naar je lichaam kan vormen.

Voor mij is het matras precies goed! Na zo’n drie weken slapen op het matras is mijn mening weinig veranderd. Ik slaap nog steeds heerlijk en wil nooit meer terug naar mijn oude matras.

img_6319klein

Ik kan jullie natuurlijk wel uitgebreid gaan vertellen hoe fantastisch dit matras slaapt, maar ieder heeft zijn eigen voorkeur bij het kiezen van een matras. Het fijne bij Simba, is dat je het matras 100 dagen zelf mag testen voordat je besluit hem te houden. Vind je het toch niks? Dan krijg je het hele aankoopbedrag terug en komen ze het matras gratis bij je thuis weer ophalen.

Dat klinkt als een super fijne service, maar wat ik mezelf meteen afvraag is wat er met die geretourneerde matrassen gebeurd. Want een tweedehands matras kun je toch niet opnieuw verkopen? Ze worden toch niet zomaar weggegooid? Daarop zegt Simba dit: “Geretourneerde matrassen mogen uit hygiënisch oogpunt niet doorverkocht worden. Daarbij komt dat het bijna onmogelijk is voor ons om het matras weer in een doos te verpakken. In plaats daarvan krijgen ze een tweede leven. Ze worden gedoneerd aan een goed doel – mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om op een goed matras te slapen en die onze hulp goed kunnen gebruiken.”

Voor mij is het belangrijk om te weten dat ze niet vernietigd of zomaar weggegooid worden.
Een extra pluspunt voor Simba dus!

img_6287klein

Een nieuw matras is natuurlijk niet iets wat je zomaar even aanschaft. Ik kan in ieder geval met volle overtuiging zeggen dat ik heel erg tevreden ben over het Simba matras en dat ik hem iedereen zou aanraden. Mocht jij nu ook voor Simba kiezen dan kun je met de kortingscode “AnouckPlume” €50,- korting krijgen op je bestelling!

Dit artikel typ ik trouwens vanuit bed, dat zegt genoeg toch? Nog meer weten over Simba? Op hun website beantwoorden ze alle FAQ. Slaap lekker 😉

– Anouck Plume

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn gesponsord.
Update 05-2017: de kortingscode is helaas verlopen en niet meer geldig. 

19 Comments
 • ESMEE • ESMEEDFORDAYS.COM
  25 november 2016 at 08:15

  Wat een heeeeeerlijke slaapkamer! Echt super leuk, kan me voorstellen dat je daar mega goed slaapt. En nu ook nog met een nieuw matras 😀

 • Rowan
  25 november 2016 at 08:52

  Dit klinkt echt als een heerlijk matras! En wat ziet je slaapkamer er leuk uit, echt leuk die jungle sfeer!

 • Hanneke
  25 november 2016 at 16:22

  Wow, super mooie kamer. Leuke stijl.
  En wat fijn een matras uit één stuk, dus geen spleet waar je niet lekker ligt.
  Slaap lekker………

 • Geraldine M
  26 november 2016 at 11:47

  OMG je muur is ZO mooi. Het matras past er ook mooi bij. Ik wil slapen.

 • Nienke
  26 november 2016 at 13:09

  Klinkt echt super goed zeg! Ik ben echt heel erg benieuwd naar hoe dit ligt. Ik ben trouwens een beetje afgeleid, dat behang is echt geweldig!

 • Jeroen
  31 januari 2017 at 08:53

  Een beetje doorzicht artikel Simba.. Een heel positief artikel over Simba matrassen op internet zet net alsof dat geschreven is door een willekeurige klant.. En dan ineens met een kortingscode komen!! Whhaaaahaaa
  Eens kijken of mijn reactie ook op deze site wordt geplaatst Ö=

 • Natasja
  2 februari 2017 at 10:23

  Waar is de kortingscode?

 • Jolanda
  23 februari 2017 at 02:42

  Hoi Anouck! Allereerst, wat een gave slaapkamer heb je! Ik overweeg ook een Simba matras aan te schaffen maar heb een boxspring. Manlief hoeft geen nieuw matras en om niet 10 cm boven hem
  uit te komen, ben ik heel erg benieuwd hoe hoog het matras is. Zie ik niet zo snel terug op de site.. Bedankt alvast.

 • Gaetan
  9 maart 2017 at 15:47

  Hi Anouck,

  Je hebt me warm gemaakt 😉 Kan deze matras ook gewoon op paletten gebruikt worden of moet je over een lattenbodem beschikken?

  Groeten

 • genny
  1 april 2017 at 04:27

  Hallo.
  Dus, als ik het goed begrijp heb je voor een Simba matras helemaal geen lattenbodem nodig?

 • jakke
  7 april 2017 at 00:39

  hallo,
  probeer de code op de site van simba in te voeren maar gaat niet is deze nog van toepassing?

   • M
    6 mei 2017 at 00:21

    En? Werkt hij nog? Want ik ga denk ik einde maand ook bestellen!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.