Blog

Anouck Plume / travel  / Bootje varen door de Amsterdamse grachten

Bootje varen door de Amsterdamse grachten

bootklein

Terwijl de meeste bloggers in September weer vrolijk terugstappen in hun blogritme, staat die van mij nog steeds in zomermodus. Maar hé, dat geeft niet, want September staat vol leuke plannen en daar komen er als het goed is snel nog meer bij: Ik ga weer aan de slag voor mijn ‘Thuis bij‘ project, ik ga jullie eindelijk een eerste kijkje in mijn nieuwe huis geven én ik heb een lastminute tripje naar Warschau geboekt! Genoeg leuke dingen in het vooruitzicht dus.

Even terug naar Augustus, want toen heb ik ook zeker niet stil gezeten. Ik probeerde te genieten van mijn zomervakantie zoveel ik kon, maar had af en toe toch last van een ‘vol’ hoofd waardoor helemaal ontspannen er niet in zat. Tussen de ‘zomer-stress’ door kreeg ik een mailtje van Miss-Publicity of ik mee wilde met Bloggers on Board. Ik had in het verleden al vaker een uitnodiging gehad, maar élke keer had ik al andere plannen of kwam er iets tussen. Nu had ik geen excuus meer: het is zomer, hup die boot in!

Er waren leuke mensen, het weer was fijn en we werden op een heerlijke maaltijd getrakteerd die Foodora op de boot (!) kwam bezorgen. Amsterdam is zó mooi vanaf het water! Oh, en hebben jullie al gezien dat ik nu ook op YouTube te vinden ben? Klik hier om te abonneren zodat je niets mist!

– Anouck Plume

PS. Voor mijn ‘Thuis bij‘ project ga ik erop uit om interieurs te fotograferen van medebloggers en lezers. Heb jij ook zin in een middag thee leuten en vind je het leuk om jouw huis terug te zien in een fotoserie op mijn blog? Stuur dan een mailtje naar anouckplume@gmail.com en wie weet tot snel!

5 Comments
 • Carola
  5 september 2016 at 17:39

  Wat een superleuk filmpje!
  Ik ben ook een keer uitgenodigd voor het Bloggers on Board event,
  maar helaas kon ik toen niet. Het lijkt mij echt zo’n leuk event!

 • Angélica
  5 september 2016 at 21:46

  Woaaah blondie! 😀 Ik kijk uit naar de updates 🙂

 • Sanne
  6 september 2016 at 12:21

  Hihi heerlijk juist, dat je nog een beetje in de zomermodus zit! Ik moet ook nog een beetje inkomen hoor, haha. Ik heb nu nog een aantal weken vakantie omdat m’n minor erg laat begint, dus die zomermodus blijft bij mij ook nog wel even (ik vind het weer namelijk ook nogal zomers, nog steeds!)
  Leuk dat je dit keer wel mee kon op de boot van Miss-Publicity, jeej! Het filmpje is heel leuk om te zien 🙂 ziet er goed uit allemaal.
  En mooi, je haar! Staat je gooeed!
  Liefs

 • Mylene
  11 september 2016 at 11:51

  Ik heb precies hetzelfde, haha. Lekker nog in die zomer-mood. Tof filmpje trouwens van zo’n boottochtje. Ik heb nu ook een paar keer op een boot gezeten in de Amsterdamse grachten en het is zoooo fijn! Ik zie trouwens Foodora in het filmpje terwijl je het over Deliveroo hebt. Zit je nou reclame te maken voor de tegenpartij? 😛 😛

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.