Blog

Anouck Plume / interior  / Glitters eruit, groen erin

Glitters eruit, groen erin

2016-02klein

Zoals Iris het heel mooi zei op Twitter: “Maandagen voelen altijd zo fijn, omdat het een nieuw begin is. Nieuwjaar voelt als maandag x100.” De tijd van het glinsterende en glitterende is weer voorbij en het nieuwe jaar voelt als een nieuwe start. Hoewel ik dol ben op kerstversiering, kan ik als de jaarwisseling eenmaal voorbij is niet wachten om alles weer op te ruimen. En dan meteen ook nog daarbij heel mijn huis schoon maken: een frisse wind, héérlijk.

De kerstboom gaat er nog niet uit, geen zorgen, die laat ik het liefst de hele winter staan. Wel gaat de versiering er af en de lampjes gaan er uit. De kerstboom maakt plek voor nieuwe plantjes. Vorig jaar deed ik het zelfde en verving ik mijn glitters voor iets groens. Dit jaar maakt mijn kerstboom plek voor deze super leuke olijfboom die ik kreeg van Greetz.

2016klein

In plaats van dingen naar jezelf sturen kun je natuurlijk ook zo’n leuk plantje naar je moeder, je oma of een vriendin sturen, onder het mom van goede voornemens. 😉 Ik ben sowieso een voorstander van kaartjes sturen, maar beter dan planten versturen via de post wordt het voor mij echt niet. En overleven planten het nooit lang bij jou? Een boeketje kan ook! (Je kunt zelfs flessen champagne en wijn laten opsturen dus laat je gaan joh)

2016-01klein

Hoewel ik goede voornemens cliché vind, vind ik ze niet stom. Voornemens kunnen ook heel leuk zijn. Een van mijn goede voornemens is bijvoorbeeld om weer net zoveel leuke reisjes te maken als het afgelopen jaar. Geen heel vervelend voornemen toch? Heb jij ook zo last van de ‘een-nieuw-begin-kriebels’ of gaat het leven voor jou gewoon door hoe het was?

– Anouck Plume

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. 

15 Comments
 • Eline
  4 januari 2016 at 07:34

  Wat leuk om de kerstboom te vervangen door een plant, dan blijft er toch groen in huis!

 • Dina
  4 januari 2016 at 08:22

  Oh nee, dat is zeker weten geen vervelend voornemen! Ik heb geen voornemens, dat gevoel van een nieuw begin heb ik eigenlijk nooit echt heel sterk. Wel had ik dit jaar met oud en nieuw even het gevoel van: OH MY, dit jaar wordt alles anders.

 • Kelly
  4 januari 2016 at 08:39

  Ik ben dol op planten in huis en ik koop regelmatig nieuwe planten! Deze is echt heel erg leuk en ideaal om weg te geven ook aan mensen die je lief hebt!

 • Monique | WritingMonique
  4 januari 2016 at 08:47

  Prachtige, groene, foto’s! Je goede-voornemen is super, absoluut niet vervelend! 🙂

 • Neeltje | Thoughts in Style
  4 januari 2016 at 09:44

  Echt een mooie plant! Leuk! X

 • Merel
  4 januari 2016 at 09:46

  Mooie foto’s! en ik ga helemaal met je mee 🙂

 • Veerlez
  4 januari 2016 at 10:50

  Ik hou zo ontzettend van groen in huis, ik vind het bizar om me te realiseren dat ik 6 jaar geleden geen enkele plant in huis had en het nu helemaal vol staat. genieten!

 • Debby
  4 januari 2016 at 12:34

  Vorig jaar zat ik vol goede voornemens. Dit jaar zit ik vol babyzorgen :’D maar heb wel wat goede voornemens ja, ben alleen benieuwd hoe ze uit gaan pakken in dit chaotische jaar. Dat Q&A boekje <3 hebbennnn!

 • Lieke
  4 januari 2016 at 18:31

  Ik vind kerst echt de leukste tijd van het jaar, maar ik ben ook zo blij als het huis weer clean en rustig is. Ik mis altijd het gevoel dat je opnieuw, met een schone lei kan beginnen in een nieuw jaar, maar of dat zo erg is?… Life goed on!

 • Dominique
  5 januari 2016 at 00:05

  Ja het wordt weer tijd voor groen in huis, leuk met zo’n olijfboompje! En wat is dat bord met die letters (of poster..) ook leuk!

 • Elsbet | La Vie Pure
  5 januari 2016 at 22:18

  Wauw, dat boompje is echt heel leuk!

 • Rianne
  5 januari 2016 at 22:21

  Oh leuk!! Ik zeg ook al een tijdje dat ik iets groens wil voor op mijn kamer, ik vind dit ook heel mooi!

 • Gerdien
  8 januari 2016 at 13:05

  groen geeft zo’n fijne sfeer in je huis! erg mooie foto’s!

 • VeerlePlume
  9 januari 2016 at 17:39

  Hahaha oke vraag je maar niet af hoe ik hier terecht ben gekomen maar ik hou van je blognaam ;). Wat grappig dat ik een blog heb ontdekt met ook plume erin. Je blog is echt mooi!

 • Liliane
  22 januari 2016 at 17:20

  Ik wist wel dat ik daar bloemen en chocola (toch) kon verzenden, maar een olijfboompje??! Awesome!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.