Blog

Anouck Plume / interior  / Thuis bij Laura

Thuis bij Laura

laura1klein

Voor mijn serie ‘Thuis bij’ ga ik langs bij lezers en blogcollega’s om een kijkje te nemen in hun kamers, studio’s, appartementen of huizen, want de leukste woningen, zijn échte woningen.

Deze keer ging ik langs bij Laura van What About Her. Laura (27) is reisblogger en heeft van haar passie haar werk gemaak. Samen met haar vriend reist ze de wereld rond. Haar avonturen deelt ze op haar blog in de vorm van foto’s, videos en prachtige verhalen. Ik volg Laura al heel wat jaren, al kan ik me niet meer precies herinneren hoe ik ooit bij haar terecht ben gekomen. Ik ben in ieder geval blij dat ik haar ooit ontdekt heb!

laura18klein

Als Laura niet aan het reizen is, woont ze samen met haar vriend en twee katten in Arnhem in een práchtig huis. Ik ben snel enthousiast over het interieur van andere mensen, maar dat van Laura is er een die er bovenuit springt. Een mix van kringloop, zelf gemaakt (zie prachtige kratjes-kast) en groen. heel. veel. groen.

Een oud huis met veel natuurlijke materialen is iets waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. En dan lopen er ook nog twee van die gezellige poezenbeesten rond!

laura15klein

Laura’s huis ademt reizen. Overal waar je kijkt zie je bijzondere aandenken vanuit bijzondere bestemmingen. Een grote vintage wereldkaart siert haar slaapkamer en in haar woonkamer spot je een aantal wereldbollen. Ook is er geen tekort aan reis-boeken. In elke hoek van het huis vind je er wel een. Ik krijg er enorme reis kriebels van en betrap mezelf erop dat ik die zelfde avond nog nieuwe reisbestemmingen aan het uitzoeken ben.

laura9klein
laura4klein
laura5klein

Portretten maken van de poekie des huize is iets wat regelmatig terug komt op mijn blog, maar hé het kan niet áltijd goed gaan! (Gelukkig doen snoepjes en stukjes vlees wonderen als het gaat om katten en fotografie) Als Laura op reis is heeft ze nooit problemen met het vinden van een oppas voor haar katten want wie wil er nu niet overnachten in zo’n prachtig huis?! Ik meld me in ieder geval alvast aan!

kleinlaura12klein

Misschien wel het allermooiste in het huis van Laura is de prachtige en enorme gatenplant die in de woonkamer staat. Zo’n plant koop je niet zomaar, maar heeft eerst 15 jaar mogen groeien bij haar schoonouders thuis, wauw! Het voelt een beetje als een privé-jungle.

laura19klein

Het prachtige huis van Laura is er een waar ik zo zou kunnen intrekken. Ik zou er niets aan willen veranderen. Het was mega leuk om Laura te mogen ontmoeten en om een kijkje te mogen nemen in haar paleisje. Als je Laura’s blog nog niet volgt ga er dan zeker even een kijkje nemen!

– Anouck Plume

37 Comments
 • Dionne
  29 oktober 2015 at 08:44

  Ik vind het echt een prachtig huis! Ik zou er zo kunnen wonen!

 • Debby
  29 oktober 2015 at 09:15

  Ooh het is zo’n fijn huis ja, en zo ruim en groot met veel licht en die keuuuken en <333

 • Veerlez
  29 oktober 2015 at 10:00

  Ik ben echt verliefd op dat huis, ik heb al vaker fotos gezien en echt elk plekje is zo mooi! Wat je zegt, het hele huis ademt reizen!

 • Sabrina
  29 oktober 2015 at 10:21

  Ah ja dit heb ik ook al op haar blog voorbij zien komen, zó uniek en mooi ingericht! Heel jaloers op!

 • Puck
  29 oktober 2015 at 10:52

  Mooi huis, en ik kende de blog nog niet, dus die ga ik meteen volgen!

 • Kim
  29 oktober 2015 at 11:09

  Laura is zo leuk! Ik hou van haar blog en wat heeft ze een prachtig huisje. Dat heb je mooi vastgelegd Anouck!

 • Maaike
  29 oktober 2015 at 11:11

  PRACHTIG! Super leuk dat je dit doet Anouck.

 • Jennifer
  29 oktober 2015 at 11:41

  Lauras huis is zo mooi!

 • Eline
  29 oktober 2015 at 12:26

  Wat een mooi huis en die gatenplant! I love it. Heerlijk met al dat wit, het ziet er ook echt uit als een huis van een reisblogger.

 • Iris
  29 oktober 2015 at 14:51

  Heerlijke knusse foto’s. Erg leuke fotoreportage en een leuk bedachte fotoserie! 🙂

 • Ilse
  29 oktober 2015 at 15:38

  Wat een heerlijke foto’s en wat een heerlijk huis! Het doet me echt denken aan Scandinavië! Zal wel door al dat hout en dat groen komen. =)

 • Monique | WritingMonique
  29 oktober 2015 at 16:43

  Wat een prachtig, knus huisje! De details zijn zo mooi!

 • Laura
  29 oktober 2015 at 17:59

  Wauw, ontzettend mooie plek! Zo’n gezellige mix en toch zo ‘licht’…

 • Elsbet | La Vie Pure
  29 oktober 2015 at 18:26

  Ik vind dat zeteltje zo tof! Weet je toevallig van waar het komt?

  • Laura
   30 oktober 2015 at 08:45

   Bedoel je die twee rotan kuipstoeltjes? Vintage van Marktplaats, hihi! Als je zoekt op rotan kuipstoeltjes vind je wel soortgelijke stoeltjes! 🙂

 • Eline
  29 oktober 2015 at 18:45

  Jeetje, zó mooi! En die gatenplant <33 (heb er sinds drie maanden een, hopen dat die er over vijftien jaar ook zo prachtig uit ziet ;))

 • Stella
  29 oktober 2015 at 19:15

  Holy moly, wat moooi! Oef, doe mij maar zo’n stulpje, ik zou er ZO voor tekenen. Lijkt me echt gezellig, trouwens, als jij een keertje op bezoek komt. Helaas is mijn kleine hokje in Leiden niet bepaald foto-proof, hihi. Liefs!

 • Ilah
  29 oktober 2015 at 19:59

  Ziet er heel erg gezellig uit en wat een prachtige foto’s!

 • Marlous
  29 oktober 2015 at 20:29

  Jaa, ik zag al wat voorbij komen op Instagram. Erg mooie inrichting, ik ben vooral jaloers op haar prachtige gatenplant! Ik heb er ook eentje, en hoop dat die van mij ook tot zo’n reus uitgroeit!

 • Sanne
  29 oktober 2015 at 20:41

  Wauw wat een prachtig huis!! Aaah en een poekie, wat cute 🙂

 • Anne
  29 oktober 2015 at 21:30

  Ohh wat een mooie lichte foto’s heb je gemaakt <3 Ziet er inderdaad heel erg mooi uit 🙂

 • Eva - eighty7
  29 oktober 2015 at 23:38

  Mooie plaatjes van een heerlijk huis. En die plant is inderdaad heel gaaf!

 • Anna
  30 oktober 2015 at 07:00

  Ohhh, die poekies <3. Wat ziet het er prachtig uit, heel sfeervol. En wat tof dat je bij haar thuis mocht fotograferen! Hihi, meteen 's avonds reisbestemmingen opzoeken, wat leuk!

 • Lotte - scratchingmymap
  30 oktober 2015 at 08:43

  Prachtige foto’s van een heerlijk huis en mooie woorden erbij! Ik ben helemaal verliefd op die Eames-stoelen, staan al jaren op mijn wenslijstje 🙂

 • anouk
  30 oktober 2015 at 09:58

  Inderdaad een heel tof huis (laat me stiekem weer twijfelen over hoe ik mijn studio in wil richten nu ik er eindelijk uit was haha)

 • Sax and the Pretty
  30 oktober 2015 at 14:13

  Leuk meid en mooie outfit heeft ze ook! En….ze speelt piano??? 😉 x

 • Hannelore // au pays des merveilles
  30 oktober 2015 at 21:36

  Wauw, wat een prachtig huisje!

 • josta
  1 november 2015 at 17:46

  Wat leuk om op deze manier het leven achter de blogger te zien. Super leuk bedacht!! Ik ga snel verder kijken of je er al meer hebt gemaakt. Ik vind die kratjes kast erg leuk en geeft mij ook weer inspiratie om er iets mee te doen.

 • Sanne
  1 november 2015 at 17:57

  Wat een ontzettend leuk bericht dit! Je foto’s zijn altijd zo prachtig en ohhhhhh wat is dit huis toch ontzettend mooi. Echt een voorbeeld haha, zoals je al zegt, ik zou er ook zo in willen trekken. Die kast van kratten is zo mooi en tof.
  Liefs

 • Florence
  1 november 2015 at 22:34

  Zo’n mooie foto’s!

 • Lonneke
  8 november 2015 at 11:29

  Wat een heerlijk plekje zeg!!

 • Lizet
  17 november 2015 at 12:57

  Laura’s huis is zo mooi! En ze is zo lief. Mooie foto’s!

 • jelle
  6 februari 2016 at 15:29

  Super toffe blog Anouck!
  Altijd welkom bij ons in Gent he. Leuk je ontmoet te hebben.Tot de volgende! Groeten uit het suptropische Belgie. Jelle en Bert

   • jelle
    7 februari 2016 at 15:27

    Dan geven we zeker een seintje! 🙂
    Trouwens dat quote bord van je zie ik ook veel bij andere bloggers. waar koop je die? Heb nog een Valentijnscadeau nodig 😉

    • Anouck Plume
     7 februari 2016 at 18:29

     Haha oei, dat word lastig ben ik bang. Heb hem zelf in een kringloopwinkel gevonden na heel lang zoeken. Ze zijn wel nieuw te koop maar dan betaal je belachelijk veel. Mijn tip is om op tweedehands sites (zoals Marktplaats, weet niet wat ze precies in België hebben?) te zoeken met de term ‘rubber letterbord’. Succes!

     • jelle
      9 februari 2016 at 10:37

      merci!!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.