Blog

Anouck Plume / reizen  / Video – Op avontuur in Valkenburg

Video – Op avontuur in Valkenburg

Schermafbeelding 2015-09-27 om 17.24.09

Een tijdje geleden, toen het nog volop zomer was, ging ik met vriendjelief een dagje naar Valkenburg! Als een echt bejaard stel hadden we een toeristisch dag-uitje, met een bezoek aan een kolenmijn, rodelen en lasergamen (oké, misschien toch niet zó bejaard). De belangrijkste reden dat we naar Valkenburg wilden was vanwege de rodelbaan. Rodelen is namelijk iets wat ik altijd al een keer heb willen doen, maar vroeger nooit durfde. Tijd om hier verandering in te brengen! Om jullie mee te nemen maakte ik een kort filmpje van ons rodel avontuur. Kijken jullie mee?

De kolenmijn was interessant, het rodelen was mega tof en het lasergamen was hilarisch. Helaas was het in de kolenmijn te donker om te filmen en bij het lasergamen was ik te fanatiek aan het spelen om aan filmen te denken, oeps! Hebben jullie wel al eens gerodeld?

– Anouck Plume

4 Comments
 • Mies
  28 september 2015 at 12:31

  Haaa, wat een leuk sfeer filmpje. Vroeger wilde ik dat ook altijd heel graag, maar mamma vond dat te gevaarlijk. Gaat het niet ontzettend hard op een gegeven moment? Begint nu wel weer een beetje te kriebelen hoor, haha!

 • Eline
  28 september 2015 at 16:13

  Wat ontzettend leuk! Ik heb gerodeld in Oostenrijk en dat was echt zo gaaf om te doen! Hele leuke impressie heb je gemaakt!

 • Elisa van Propvol
  7 oktober 2015 at 06:55

  Oh wat leuk, en leuk filmpje!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.