Blog

Anouck Plume / home  / Thuis bij Anne

Thuis bij Anne

anne6klein

Voor mijn serie ‘Thuis bij’ ga ik langs bij lezers en blogcollega’s om een kijkje te nemen in hun kamers, studio’s, appartementen of huizen, want de leukste woningen, zijn échte woningen.

Ik krijg steeds meer reacties op mijn oproepje en dat vind ik mega leuk! Een van die reacties kwam van Anne die zó dicht bij mij in de buurt woont, dat ik bijna niet kan geloven dat ik haar nog nooit eerder heb gezien. Samen met haar vriend en haar poekie (alle crazy cat lady’s verzamelen!) woont Anne in een appartement in een van de leukste straten van Tilburg. Tilburgers noemen het ook wel ‘het dwaalgebied’. Een verzameling straatjes vol leuke en originele winkeltjes. Vanuit haar balkonnetje kan ze het winkelend publiek in het dwaalgebied bekijken en genieten van het zonnetje die zowat de hele dag op haar balkon schijnt.

anne5klein
anne9klein

De vele ramen in het appartement van Anne zorgen voor een mooie lichte ruimte. De super knusse zithoek word opgevrolijkt met plantjes en een ‘pop of yellow’ met verschillende woonaccessoires. De theepot die je op de salontafel ziet staat, staat er niet zonder reden. Anne heeft namelijk iets heel speciaal met thee.. ze heeft haar eigen Thee Merk! Ik ging dus niet alleen op bezoek om haar mooie appartement te bewonderen, maar vooral om te proeven van haar eigen gemixte theeën. Wat het verhaal achter haar theemixen is én hoe ik ze vond smaken (spoiler: ERG lekker) kun je volgende week lezen in een speciaal artikeltje over ‘Tea Makery’.

anne4klein
anne1klein
anne3klein

Misschien wel het meest bijzondere item in Anne’s huis is de lamp die boven de eettafel hangt. Helemaal gemaakt van wijnglazen die in een soort ijzeren geraamte hangen, super tof! Het enige nadeel aan de lamp is dat het schoonmaken ervan niet het aller leukste werk is. (Gelukkig zijn daar vaatwassers voor.)

anne7klein

Ik vind het super tof om te zien hoe iedere persoon zijn eigen huis weer in zijn eigen stijl inricht en ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer leuke huisjes met jullie mag gaan delen. Heb jij ook zin in een middag thee-leuten en wil je een fotoshoot van je huis? Stuur dan een mailtje naar: anouckplume@gmail.com en wie weet kom ik bij jou langs!

– Anouck Plume

22 Comments
 • Sas
  10 september 2015 at 09:46

  Leuke impressie zeg! Erg mooie foto’s.
  Ik ben benieuwd waar ze de bank vandaan heeft, zoiets zoeken wij nog 🙂

 • Marjolein
  10 september 2015 at 09:50

  Ik vind dit zo’n leuke rubriek! Anne heeft het super leuk ingericht, heel gezellig en stijlvol. Ik ben benieuwd naar het thee artikel 😀

 • Ines
  10 september 2015 at 10:31

  Daar zou ik ook kunnen wonen 😀

 • Neeltje | Thoughts in Style
  10 september 2015 at 10:35

  Wat een leuk huisje!

 • Marlotte
  10 september 2015 at 10:57

  Wat tof dat ze haar eigen thee maakt, ik ben benieuwd naar het artikel! Ontzettend leuk huis heeft ze en prachtige foto’s heb je gemaakt zeg.

 • Elisse
  10 september 2015 at 12:14

  Wat een mooi ingericht huisje!

 • Nina
  10 september 2015 at 12:40

  Wat een mooie kamer is dit! Het is altijd zo leuk om via blogs andere kamers te zien 🙂

 • Hanneke
  10 september 2015 at 16:14

  Leuk die gele lamp, ik hou van geel! 🙂

 • Sanne
  10 september 2015 at 20:11

  Wat een super leuk huisje!
  & een hele leuke rubriek!!

 • Dionne
  10 september 2015 at 21:49

  Wauw! Wat een mooi huisje!

 • Stephanie
  10 september 2015 at 21:58

  Heel leuk! Mijn favoriet is de groene telefoon bij het raam 🙂

 • Fleur Sophia
  11 september 2015 at 10:56

  Wat een super leuk en knus huisje! Ik heb zelf ook zo’n huidenkleed en vind het altijd heel tof staan!

 • Annemijn
  11 september 2015 at 11:11

  Heel eerlijk: als je er snel overheen scrollt vind ik het een beetje rommelig. Maar toen ik er langer naar keek, zag ik gezelligheid en toffe accessoires. Eens een keer wat anders dan ‘all white’ 🙂 Like!

 • jolan
  11 september 2015 at 12:04

  super leuk, toppie xxx

 • Lisa Heleen
  11 september 2015 at 13:17

  Heel erg mooi! Ziet er gezellig uit!

 • Linda
  11 september 2015 at 15:18

  Wauw, wat een leuke plek! Heel mooi ingericht!

 • Hannelore
  13 september 2015 at 12:23

  Wauw, leuk huisje heeft ze!

 • Eva
  15 september 2015 at 13:15

  Wat een fijn huis en een mooie fotos! Als je in Berlijn bent, kom je dan ook mijn nieuwe huisje op de foto zetten? 😀

 • Sabrina
  16 september 2015 at 16:01

  Ziet er super uit zeg! En wat een licht huis (:

 • Laura
  26 september 2015 at 22:49

  Hé Anouck, wat een mooie blog heb je!
  Mooi vormgegeven, eerlijk geschreven en zo’n leuke series, zoals deze!
  Nieuwe volger, jawel 😉

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.