Blog

Anouck Plume / festival  / Video Diary – Best Kept Secret 2015

Video Diary – Best Kept Secret 2015

Voor de derde keer op rij ging ik afgelopen Juni naar Best Kept Secret festival in Hilvarenbeek. Best Kept Secret is een super tof festival waarbij niet alleen muziek een hoofdrol speelt, maar ook eten! Een mix van strand en bos maakt de locatie van het festival uniek.

Slapen in tentjes op een festival camping is niet iets waar ik heel vrolijk van word, maar gelukkig is Best Kept Secret voor mij op fietsafstand van mijn huis en slaap ik ’s nachts gewoon lekker in mijn eigen bedje! Voeg aan dit alles een lekker weertje toe en ik zie geen reden om niet naar dit festival te gaan. Hoewel ik de line-up, vergeleken met de twee voorgaande edities, dit keer iets minder vond hebben we ons niet minder vermaakt dit jaar. Om jullie een beeld te geven van dit super toffe festival heb ik een video diary gemaakt waarin ik jullie meeneem in mijn Best Kept Secret. Wil je de video in HD zien, klik dan hier. Voor de video’s van 2014 en 2013 klik je hier!

– Anouck Plume

3 Comments
 • Vera
  21 juli 2015 at 10:56

  Aaahhh super tof weer, Anouck! Toch wel een klein beetje spijt dat ik niet meer ben gegaan, maar volgend jaar weer een editie (hoop ik).

 • Michelle
  21 juli 2015 at 17:13

  Wat een fijne video! Best Kept Secret is zoohooo leuk. Ik had dolgraag weer willen gaan dit jaar, maar het kwam echt heel slecht uit. Volgend jaar zorg ik echt dat ik er weer ben, het is zo tof daar!

 • Lisa Heleen
  27 juli 2015 at 09:36

  Ah wat heb je er weer een fijne video van gemaakt. De vrolijkheid spat er vanaf!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.