Blog

Anouck Plume / personal  / MIJN AVONTUUR IN SPANJE #2

MIJN AVONTUUR IN SPANJE #2

ECO08klein

Eco Rebanyà: een plek om van de natuur te genieten in je eigen ecologische moestuin. In Eco Rebanyà kun je je eigen stukje grond huren om je eigen verse groentjes te verbouwen. Geen zin in die verantwoordelijkheid? Er is ook een algemeen stukje waar iedereen een handje mag helpen! Dit is de plek waar ik afgelopen week heb gewerkt voor mijn gastgezin. Niet als tuinvrouw, maar als foto- en videograaf! Een week in Spanje verblijven, terwijl ik tussen de kippen en plantjes mijn ding mag doen? Sounds perfect to me!

Marta en Manel (mijn gastgezin en de eigenaren) vinden het belangrijk om hun Engels beter te ontwikkelen. Ook voor hun kinderen vinden ze dit belangrijk en dit is een van de redenen dat ze graag internationale Workaways in hun huis willen hebben. Niet heftig in de boeken duiken, maar leren door te doen. Deze manier van Engels leren willen ze ook naar hun eco-tuin brengen. Door middel van activiteiten in het Engels willen ze de kinderen (en volwassenen!) uit de buurt een kans geven om op een leuke manier Engels te leren.

ECO21klein

Dit is waar ik in beeld kom. Om ervoor te zorgen dat heel Spanje weet wat Eco-Rebanyà is maakte ik een video en wat foto’s. Intussen sloeg ik ook nog twee vliegen in een klap, want tijdens mijn verblijf kletsten we uren lang in het Engels, waardoor we op een relaxte manier Engels oefende.

Mijn week bestond dus voornamelijk uit fotograferen, filmen en een hoop editen en een hoop kletsen. Naast deze dingen heb ik ook behoorlijk kunnen genieten van de zon, want oh jongens wat was het weer fantastisch! Hieronder zie je de video die ik voor Eco-Rebanyà maakte: enjoy! (voor de HD versie kun je de video op Vimeo bekijken!)

Omdat ik mijn week in Spanje goed wilde afsluiten, boekte ik nog één nachtje in een hotel in Barcelona zodat ik nog een klein beetje van de stad zou kunnen genieten. Vanavond vlieg ik weer terug naar het platte en regenachtige Nederland. Stiekem zou ik nog wel een weekje hier kunnen blijven, vooral met dit heerlijke weer! Toch ben ik blij als ik straks weer in mijn eigen bedje lig. Volgende week heb ik nog één laatste video voor jullie waarin ik mijn hele week samenvat en jullie allemaal overhaal om dit ook een keer te gaan doen!

– Anouck Plume

28 Comments
 • Anna
  5 april 2015 at 10:48

  Klinkt als een hele fijne week. Ik vind je video erg tof, mooie en bijzondere beelden! Vrolijk lied eronder ook.

 • Sabrina
  5 april 2015 at 11:06

  Super mooie beelden heb je gemaakt! Lijkt me een fantastisch initiatief!

 • Anne
  5 april 2015 at 11:36

  Ooooh hier wil ik ook een keer naartoe, ondanks dat ik bang ben voor kippen :’)! Wat een prachtig filmpje heb je gemaakt <3

 • Dina
  5 april 2015 at 11:55

  Waaauw wat geweldig allemaal. Echt heel leuk om te lezen dit! Tof ook dat je hebt besloten om er toch nog een extra nachtje aan vast te plakken en een hotel te boeken.

 • Veerlez
  5 april 2015 at 12:22

  Wat ontzettend leuk! Ik ga dit zeker onthouden om ook een keer te doen! 🙂

 • Elsbet | La Vie Pure
  5 april 2015 at 13:13

  Wat een mooi filmpje is het geworden!

 • Yvonne
  5 april 2015 at 14:04

  Wow, het filmpje is echt prachtig! Mag ik vragen waarmee je filmt en bewerkt? 🙂

 • Renate
  5 april 2015 at 14:14

  SUUUUUUUUUPERRRRR LEUK! Ik ben enthausiast.

 • Renate
  5 april 2015 at 14:16

  SUUUUUUUUUPERRRRR LEUK! Ik ben enthausiast. Je film werk is heel mooi. Ik word er helemaal blij van.

 • Andrea
  5 april 2015 at 16:06

  Fijne vlucht!

 • Klaartje
  5 april 2015 at 16:38

  Je filmpje is heel mooi!

 • Wendy
  5 april 2015 at 20:24

  Wat een prachtig filmpje heb je er van gemaakt.

 • Silvana
  6 april 2015 at 12:30

  Waaauw, wat een prachtige video heb je gemaakt Anouck! Tof dat je het er zo naar je zin hebt gehad, ik snap ook wel waarom na het zien van die mooie beelden. (: Kan niet wachten om binnenkort ook naar de zon te vliegen.

 • Eva
  6 april 2015 at 16:43

  Volgens mij een onwijs bijzondere week <3 En wat gaaf nog steeds Anouck dat je die kans kreeg om daar te verblijven!

 • Linda
  6 april 2015 at 21:13

  Wat een gaaf project! Zo te lezen (en te zien) heb je het wel naar je zin gehad! De video is echt heel mooi geworden.

 • Tanya
  7 april 2015 at 05:03

  Wat een ontzettend gaaf project! Je hebt je werk ook goed gedaan, het filmpje is tof 🙂 Ben wel benieuwd hoe je aan dit soort klussen komt.

 • Mylene
  9 april 2015 at 13:22

  Supertof gefilmd! Die sfeer van daar komt zo goed over. En mooi ook dat je dat allemaal mee mag maken. Waarmee film en edit je eigenlijk? En gebruik je iets van een statief of rig ofzo?

 • Nesrin
  10 april 2015 at 13:00

  mooi streven hebben zij en wat heb je dit ontzettend gaaf gefilmd!

 • Kelly
  10 april 2015 at 16:17

  Shit! Door jou heb ik echt zin om te beginnen met filmpjes maken, je maakt echt prachtige namelijk ^_^

 • Lizet
  17 april 2015 at 15:16

  Wat heb je een mooi filmpje gemaakt! Het ziet er echt heel fijn en gemoedelijk uit. Tof zeg! Wat leuk dat je aan zo’n vrijwilligersweek ook helemaal je eigen draai hebt gegeven. 🙂

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.