Blog

Anouck Plume / food  / Best Kept Secret Diner in De Klub

Best Kept Secret Diner in De Klub

BKS5klein

Best Kept Secret: een mega tof festival, wat ook nog op fiets-afstand van mijn huis ligt. De eerste editie én de tweede editie ging ik er heen en het aankomende jaar ben ik er natuurlijk ook weer te vinden! Als je wel al eens van Best Kept Secret gehoord hebt, dan weet je dat niet alleen muziek erg belangrijk is op het festival, maar ook eten! Ze presenteren elk jaar een ware ‘food line-up’ en is wat mij betreft uniek in zijn soort. Om de presentatie van de food line-up dit jaar nog een beetje extra speciaal te maken, mochten 10 bezoekers aanschuiven bij een speciale Best Kept Secret Proeverij. Ik werd uitgekozen als één van die bezoekers en aan mij de eer om jullie mee te nemen in mijn avond.

De proeverij werd georganiseerd in samenwerking met 4 cateraars van het festival waaronder Wood Pizza, Balls & Glory, De Klub en The Village Coffee. Het diner vond plaats op de locatie van De Klub in Utrecht: een prachtige ruimte in een industrieel pand een stukje buiten het centrum.

BKS2klein BKS4klein
Het diner begon met een ‘amuse’ van pizza uit de steenoven. Daarna volgde het voorgerecht wat bestond uit een kippengehaktbal met met appelvulling op een salade van gepofte tarwe, met jonge wortel en pompoen uit de oven. Bij elke gang kregen we een bijpassende wijn (dat verklaard de hoeveelheid wijnglazen op de onderstaande foto, oeps)

Tussen de gangen door was er gelegenheid om met de andere festivalgangers te praten én met de organisatie achter het festival. Ik stelde snel al mijn vragen die ik me altijd al stiekem af vroeg over het festival en kan nu zo bijna een hele spreekbeurt uit mijn mouw schudden.

BKSBKS3klein

Als hoofdgerecht aten we knolselderij gestoofd in rode wijn, geserveerd met truffelpuree, beurre blanc, brique gevuld met prei en truffelaardappel chips. Ze hadden echte kunstwerken van de borden gemaakt en het zag er allemaal zo sjiek uit! Als laatste gang kregen we een mega lekker toetje van coldbrew geserveerd met aardpeer, choco, frambozen en creme cru.

Om de avond af te sluiten dronken we thee en kregen we goodybags met o.a. deze hele coole lp single. Het was echt een fantastisch leuk initiatief en het geeft een persoonlijke tintje aan zo’n groot festival, wat erg bijzonder is.  Ik wil de organisatie van Best Kept Secret heel erg bedanken voor de mooie avond en tot de aankomende editie!

BKS6klein

– Anouck Plume

13 Comments
 • Anne
  24 april 2015 at 09:23

  Oh wat gaaf zeg! Ziet er allemaal superlekker uit :). Ik ben nog steeds een beetje aan het twijfelen over BKS (zijn er eigenlijk überhaupt nog kaarten? ga ik nu meteen maar even checken, haha)..

 • Stéphanie | Expeditie Aardbol
  24 april 2015 at 09:27

  Mooie gerechtjes en mooie locatie! Paar maanden terug bij de Klub geweest, echt een pareltje in die wijk :)!

 • Dina
  24 april 2015 at 10:24

  Wat een gezelligheid! Die pizza ziet er lekker uit.

 • Andrea
  24 april 2015 at 10:44

  Wat leuk! Ik ga binnenkort een dagje naar Utrecht dus ik schrijf deze plek even op mijn lijstje.

 • Neeltje | Thoughts in Style
  24 april 2015 at 10:54

  Dit klinkt echt heerlijk en het ziet er echt leuk uit!

 • Vera
  24 april 2015 at 11:29

  Ahhhh super cool Anouck! Zo tof dat je erbij mocht zijn! 😀

 • Sabrina
  24 april 2015 at 12:02

  Wat super gaaf dat je daar voor werd uitgenodigd! Lijkt me helemaal geweldig!

 • Marlous
  25 april 2015 at 12:29

  Ah wat leuk dat je hiervoor uitgenodigd was! Prachtige foto’s heb je ook gemaakt. Ik zag al veel foto’s van bloggers voorbij komen op instagram, en het zag er allemaal veelbelovend uit. Leuk!

 • Anna
  26 april 2015 at 08:50

  Wat super tof dat je hierbij mocht zijn. Ik ben jaloers, hihi! Ook ik zal dit jaar naar Best Kept Secret gaan, voor de eerste keer. Kan niet wachten!

 • Hannelore
  18 mei 2015 at 15:16

  Ziet er een supertof restaurantje uit! En ik ben zo benieuwd naar Best Kept Secret, heb er al zoveel moois over gehoord… dit jaar gaat het niet lukken, maar ik overweeg zeker om volgend jaar te gaan!

Post a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.