Blog

Anouck Plume / advertorial  / INTERIOR NATURAL LIGHT

INTERIOR NATURAL LIGHT

Dit is een advertorial

Ik hou van natuurlijk licht. Niet alleen omdat ik het veel gebruik voor mijn fotografie, maar ik word er ook een stuk blijer van dan zitten in een donkere kamer. In een interieur is het prachtig, het maakt een ruimte meteen een stuk vrolijker en mooier. Het liefst heb ik alle ramen zo groot mogelijk, zodat er altijd licht is. Ik slaap zelfs zonder rolluiken en altijd met de gordijnen open, ik krijg kriebels van het donker. Helaas hebben we niet allemaal zulke prachtige en enorme ramen die onze huizen verlichten als in de foto’s hierboven (a girl can dream, right?). Daar heeft VELUX® iets heel slims op bedacht. VELUX ken je vast wel van zijn dakramen (ik bedoel, wie een zolderkamer heeft, heeft een dakraam van VELUX), maar VELUX heeft ook een zogenaamde ‘lichttunnel of daglichtspot’. Ik had er nog nooit van gehoord, laat staan gezien maar wauw, een geniale oplossing voor een donkere ruimte waar geen venster in zit. 

Hierboven een paar voorbeelden hoe het in een interieur is geplaatst.
Heel mooi dat ze, bij de afbeelding in het midden onderaan, er echt een lamp-design van gemaakt hebben. Een lamp met echt daglicht, hoe origineel is dat? En het ziet er ook nog super fancy uit.  

En linksonder, die badkamer! Die ruil ik meteen om voor mijn donkere tikkeltje-nasty-studenten-badkamer.. en dan bedoel ik niet alleen de lichttunnel, maar ook meteen de hele badkamer alsjeblieft!
Tja als ik zo’n dingen zie dan slaan mijn gedachten weer op hol. Ik kan echt niet wachten tot ik kan verhuizen naar een ‘echt’ huis, met mijn eigen grote ramen en eigen lichttunnel. Tot die tijd ga ik vrolijk door met mijn inspiratie-archief op pinterest en droom ik alvast over dan.  

Slot(h)woordje (sorry, ik ben een sloth-fan met flauwe humor)
Lieve lezers, dit is mijn eerste advertorial ever. Vinden jullie het vervelend om advertorials of gesponsorde berichten te lezen op mijn blog? Of vinden jullie, hoe ik het op deze manier gedaan heb, gewoon net zo leuk als andere artikelen? Ik hoor heel graag jullie meningen hierover! 🙂
Liefs,


– Anouck Plume
To my foreign readers: 
This is an advertorial written for VELUX, no translation, sorry! Please enjoy the pretty interior pictures! 🙂

 


  2 Comments
  • Een dotje wat
    23 mei 2013 at 12:31

    Het is leuk en nuttig, want ik ben ook daadwerkelijk op zoek naar zo’n lichttunnel! Dank voor de info 🙂

  • Lies Ouwerkerk
    27 mei 2013 at 10:56

    Je moet advertorials schrijven die bij jou en je blog passen, en deze advertorial past bij beide als je het mij vraagt. 🙂

Post a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.