Instagram Februari

instagramfebruaricoverklein

De laatste keer dat ik een Instagram update plaatste, was het Oktober. Booo! Mijn Instagram diary is de enige rubriek die ik zo’n twee jaar heb kunnen volhouden zonder ook maar een keer te vergeten, maar door alle chaos in mijn hoofd van de laatste tijd is zelfs deze er niet meer van gekomen de afgelopen maanden.

Omdat er eindelijk een beetje rust is teruggekeerd in mijn hoofd (wat waarschijnlijk iets te maken heeft gehad met de twee weken verplichte rust vanwege mijn operatie) ben ik weer voorzichtig aan het bloggen geslagen en is ook mijn Instagram diary weer terug, hoera!

instagramfebruariklein-copy

1. Knuffelen met de liefste kat op de wereld. 2. Mijn vriend is mega Star Wars fan, dus maakte ik voor zijn housewarming dit plantenpotje met luchtplantje. 3. Het grootste deel van Februari bracht ik door in mijn slaapkamer, want ik onderging een operatie aan mijn neus om een einde te maken aan mijn chronische verkoudheid. Iets wat ik al jaren probeerde te negeren, ontkennen en uit te stellen omdat ik bij de gedachte aan een operatie al bijna flauwviel. Ik heb het overleefd, heb geen zuster geslagen en ben maar één keer (bijna) flauwgevallen. De eerste paar dagen van het herstel vielen me ZWAAR tegen, maar inmiddels gaat het een stuk beter. Ademen door mijn neus kan ik helaas nog niet echt goed en het zal waarschijnlijk nog even duren voordat ik verschil merk. Ik kan in ieder geval niet wachten tot het zover is.

4. De meest fantastische stage ooit kwam aan een einde en ik mis Laura (en haar katten) nu al boooo. 5. Angélica werd deel van het Boho Guide team en een van haar eerste hotspots was er een waar ik zelf ook héél graag heen wilde. Samen met Saske en Alwin van Vet Gezellig ging ik er lunchen en testen of het wel echt zo’n leuke hotspot was (spoiler: ja!!) Hier lees je meer over deze leuke plek. 6. Zelf schreef ik ook weer wat stukjes voor The Boho Guide en ging ik aan de slag met de foto’s van Indonesië. Het allerleukste wat ik deed was een tocht te paard door de bergen. Hier lees je er meer over!

7. Confetti, ballonnen en slingers want mijn Etsy shop is terug in een nieuw jasje, hoera! En dat is extra speciaal, want Etsy is dé plek waar het voor mij allemaal begonnen is. Wil je meer weten over hoe Anouck Plume ooit Anouck Plume werd? Lees dan dit artikel! 8. “Never stop creating new things” is mijn motto van het moment én de voorkant van mijn nieuwe visitekaartjes voor mijn Etsy shop. 9. Na mijn operatie liep ik eerst een week rond met een hoofd als een baby nijlpaardje: glimmend en dik. Toen mijn gezicht eindelijk weer toonbaar was voor de wereld besloot ik dat te vieren met een nieuw kapsel. Mijn korte en donkere haar is weer terug, yay!

– Anouck Plume

Comments

 1. says

  Wat een leuke foto’s! En wat spannend zo’n operatie, gelukkig is het goed gegaan. Neem de tijd om te rusten <3
  En wat lief die foto met je katje!
  Liefs,
  Evelien

 2. says

  De foto’s passen inderdaad zo mooi bij elkaar! <3 zo'n neusoperatie lijkt me ook niet prettig. Ik zou denk ik ook duizend keer flauwvallen. Ben echt een pussy met dat soort dingen. Maar fijn dat het nu allemaal achter de rug is! Je nieuwe look staat je goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *