Instagram Favorites

Het zal voor mijn vaste lezers geen verrassing zijn als ik zeg dat Instagram mijn favoriete social medium is. Al sinds het begin van mijn blog deel ik maandelijks mijn eigen Instagram diaries. Iets wat door jullie graag gelezen wordt, maar iets wat ik vooral ook zelf heel erg leuk vind om te maken. Ik word er zo vrolijk van om door mijn overzichtjes van de afgelopen jaren te scrollen. Een manier van herinneringen ophalen met mezelf, want het leukste vind ik om niet alleen spannende en spectaculaire dingen die ik meemaak op Instagram te delen, maar ook mooie dingen uit het dagelijks leven. Zo was ik alweer bijna vergeten dat ik ooit met een roze zonneklep op een rommelmarkt stond (foto links) en die keer dat ik een markt bezocht, het pijpenstelen regende, de hele markt was uitgestorven en ik maar een cocktail bestelde om te doen alsof het zomer was (foto rechts).

instagram

Ik kan inmiddels niet meer zonder Instagram en al helemaal niet meer zonder telefoon, want hoewel ik veel foto’s deel die met mijn spiegelreflex zijn gemaakt vind ik stiekem foto’s die ik spontaan heb genomen met mijn telefoon het allerleukst. Daarom hoop ik dat mijn telefoon nog even meegaat, het is inmiddels al een oudje. Maar mocht hij stuk gaan, heb ik in ieder geval wél een goed excuus om de nieuwe iPhone 7 Plus te kopen (de matzwarte is zooooo mooi mijn god)

Goed, terug naar Instagram. Niet alleen deel ik zelf graag foto’s op Instagram ik besteed dagelijks ook behoorlijk wat tijd met het bekijken van andere inspirerende accounts. Van digital nomads tot foodies en, niet te vergeten, alle leuke dieren die op Instagram te vinden zijn. Ik moet eerlijk bekennen dat zodra ik ’s ochtends wakker word mijn iPhone meteen aan mijn handen geplakt zit. Even snel door Instagram scrollen zodat ik zeker weet dat ik mijn dag begin met een flinke dosis inspiratie. In dit artikel deel ik een aantal van mijn favoriete accounts!

jengotch2

Omdat ik erg van fotografie hou staan de meeste accounts die ik volg vol met mooie plaatjes, maar sommige accounts volg ik vooral voor de persoon zelf zoals Jen Gotch: founder van Bando. Jen is hilarisch, eerlijk én een echte girlboss. Ze deelt niet alleen de mooie ‘perfecte’ plaatjes en behind the scenes van Bando, maar deelt ook foto’s en video’s van zichzelf waar ze iets minder charmant op staat (vooral via Instastories), want dat is nu eenmaal het echte leven. Jen draagt de beste outfits, laat me elke keer weer hardop lachen en is wat mij betreft een dé heldin van Instagram.

plantenfestijn2

Ook lievelings: het account van Plantenfestijn. Ik hoef waarschijnlijk niet uit te leggen waarom, toch? Bonuspunten voor het feit dat Stephanie, de persoon achter het account, uit Tilburg komt!

lichipan

En tot slot: Li-Chi Pan. Een van de redenen dat ik haar account zo tof vind is dat ze mijn twee lievelingsdingen combineert: reizen en eten. De kers op de spreekwoordelijke taart is dat ze het ook nog allemaal heel mooi weet vast te leggen. Ze houd eetfestijntjes op bed met eten wat eigenlijk veel te mooi is om op te eten en ze heeft ook nog een prachtig pastel gekleurd kapsel wat perfect in het kleurenschema van haar feed past.

Wat zijn jouw favoriete Instagram accounts en maak jij liever Instagram foto’s met je telefoon of toch met een andere camera? Ik ben echt enthousiast over het feit dat camera’s op telefoons steeds beter worden. Die iPhone 7 Plus waar ik het al eerder over had staat o.a. om die reden momenteel bovenaan mijn verlanglijstje. Je telefoon heb je altijd bij je, dus zo weet je zeker dat je op elk moment van de dag foto’s kunt maken voor een mooi gevuld Instagram account! Helaas denk ik dat ik het voorlopig nog met mijn oude iPhone moet doen. A girl can dream, right?

– Anouck Plume

Dit artikel is in samenwerking met T-Mobile geschreven.

Comments

  1. says

    Ooh wat een leuke nieuwe accounts om te volgen! :)
    Ik heb de matzwarte iPhone 7 (zonder de plus dan 😉 ) en hij is inderdaad heel mooi! Je kunt altijd je huidige verkopen en dat geld inleggen om een nieuwe te kopen, toch :)?

  2. says

    Wow, wat is die laatste instagram account prachtig! Zelf heb ik een belachelijke slechte camera op mijn telefoon zitten, maar ach. Ik doe het er maar mee en vaak genoeg plaats ik een foto die gemaakt is met mijn ‘echte’ camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *