Instagram Oktober

instagramoktoberklein

Het mag dan wel al inmiddels half November zijn, mijn Instagram overzicht van Oktober heb ik nog steeds niet gedeeld (shame on me)! Maar hé, gelukkig zijn jullie het van me gewend dat mijn Instagram overzicht standaard te laat online komt 😉

1. De hectiek van de afgelopen weken compenseer ik graag met een rustige zondag waarop ik de hele dag plaatjes luister en in huis rommel. 2. Heb ik al eens verteld dat ik de leukste stage ever heb? Dit is het uitzicht wat we meestal hebben op onze werkplek. 3. Ik heb zo’n haat-liefdeverhouding met de herfst. Ik hou van de mooie herfstkleuren, maar dat het zo vroeg donker vind ik maar niks.

4. Heb ik al eens verteld dat ik de leukste stage ever heb, ja hè? Dit was twee weken geleden mijn uitzicht tijdens stage. Ik ging overnachten bij Villa Pastorie in mijn eigen stad. HOE LEUK? (Binnenkort een uitgebreid artikel over Villa Pastorie!) 5 & 6. Hé, weer zo’n mooi uitzicht voor stage. Het houdt niet op. Ik ging op pad in Breda opzoek naar de mooiste boho hotspots.

7. Bij Villa Pastorie verkopen ze kaartjes met een illustratie van het pand, zo leuk! 8. Nog een mooi plaatje van mijn Warschau reis: Het Neonmuseum. Ik schreef er hier een uitgebreid artikel over. 9. En als je nu denkt, nou Anouck heb je nu nog niet genoeg gereisd het afgelopen jaar? Dan roep ik enthousiast als een twaalfjarige NEE, want over een week kan ik weer een aantal uur lang naar de vleugels van een vliegtuig staren als ik naar JAVA (!!) vlieg voor stage. Had ik al verteld dat ik de leukste stage ever heb?

– Anouck Plume

Comments

  1. says

    Ik ben het wat herfst betreft helemaal met je eens! Gezellig, die mooie kleuren en ’s avonds de kaarsjes aan, maar in het donker wakker worden is om de één of andere reden zo veel moeilijker dan wanneer het licht is buiten. Om over de kou en de regen nog maar te zwijgen, hihi. En er is inderdaad geen woord overdreven als je zegt ‘de leukste stage ever’; naar JAVA?! WAUW. Geniet ervan alvast! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *