Meet The Blogger, bloemen en A Beautiful Mess

duobloem3

Het afgelopen weekend was waan-zinnig. Het was gezellig, leerzaam, maar vooral inspirerend. Waar ik precies was? Het Meet The Blogger evenement in Amsterdam.


Samen met mede-Tilburger Vera (Franje Design) ging ik er naar toe. Het evenement duurde twee dagen: zaterdag en zondag. Een weekend vol met workshops en lezingen door inspirerende mensen. Vooraf kon je online je eigen schema samenstellen en kon je kiezen aan welke programma onderdelen jij wilde deelnemen. Na HEEL wat keuze stress (want er kwamen zóveel interessante sprekers!) koos ik uiteindelijk voor een lezing van Anki van Zilverblauw over fotografie, een lezing van Tea over PR en een workshop bloemschikken.

ABMklein

Ik had graag veel met jullie willen delen over dit fantastische weekend, maar ik was de hele dag zo druk bezig met alle indrukken verwerken dat ik compleet vergat foto’s te maken. De camera kwam maar op één moment uit mijn rugtas: tijdens de meet&greet met Emma en Elsie van A Beautiful Mess. JAWEL. Na vol ongeloof hun presentatie gezien te hebben (ohmijngod zijn ze dat nou echt? JA dat zijn ze echt!) mocht een klein groepje de dames ontmoeten. Ik kletste kort met ze en nadat Elsie om mijn visitekaartje vroeg moest ik eerst even bijkomen om daarna weer het dagprogramma te kunnen volgen. Het is toch wel behoorlijk bizar om twee bloggers die je al zo’n 5 jaar online volgt in het echt te kunnen spreken. Ik kan zeggen dat voor mij, en waarschijnlijk vele andere, deze twee vrouwen dé inspiratiebron zijn geweest om ooit zelf een blog te beginnen. En wat ben ik ze dankbaar.

Oh en mocht je je afvragen waarom ik zo’n prachtige achtergrond achter de foto heb gephotoshopt? Van een conferentiezaal als achtergrond word niemand vrolijk, toch?

duobloem duobloem2

Alle lezingen die ik had gekozen vond ik even interessant. Als afsluiter deed ik zondag mee aan een workshop bloemschikken, zo’n weekend moet natuurlijk ook een beetje creatief blijven. Het resultaat van die workshop fleurt deze blogpost wat op. Ik kon natuurlijk niet niet over Meet the Blogger schrijven!

Wie zijn jouw blogheldinnen (of helden) en zou je wel eens in het echt willen ontmoeten? En ga jij volgend jaar ook naar het Meet the Blogger evenement?

– Anouck Plume

Comments

 1. says

  Wat gaaaaf!! Had graag naar het meet the blogger event gewild, maar had daar dit jaar even de centjes niet voor. Maar na alle verhalen van deze editie weet ik bijna zeker dat ik volgend jaar wel ga! Prachtig boeket heb je overigens gemaakt! :)

 2. says

  Wat een ontzettend leuk bericht Anouck! Wauw, wat tof dat je de dames van ABM hebt ontmoet – inderdaad voor mij ook één van de eerste blogs die ik las en mijn eerste kennismaking met de wereld van blogs. Tof dat je naar dat event bent geweest.
  En je foto’s zijn prachtig! Mooi, met die bloemen. En de vaas waar je bloemen in staan is ook tof :).
  Liefs

 3. says

  Je enthousiasme spat van het scherm, zo leuk! Dit was de 1e keer dat ik niet naar het event kon gaan, vanwege een reis. Heb heel wat gemist. Ook zo benieuwd naar het Parijs eBook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *